Laiola a fost acreditată pentru proiectul Energie și Biomasă


Laiola a fost acreditată pentru proiectul Energie și Biomasă

Pe data de 15 aprilie 2013, Laiola a fost acreditată de către Agenţia pentru Eficienţă Energetică ca participant la proiectul „Energie şi Biomasă”, inițiat de Guvernul Republicii Moldova, cu suportul Proiectului UE-PNUD „Energie şi Biomasă”. Proiectul presupune un program de acordare a granturilor pentru achiziționarea cazanelor pe bază de biomasă destinate gospodăriilor casnice, în baza unor condiții avantajoase.

În urma acestui program, gospodăriile casnice atât din zonele rurale cât și din cele urbane pot beneficia de un grant la achiziționarea cazanelor de ardere a peletelor, brichetelor sau a cazanelor mixte. “Bugetul de 640.000 de Euro acordat de Uniunea Europeană în cadrul programului e un start semnificativ ce va ajuta la economisirea banilor la încălzirea caselor”, a menționat Dirk Schuebel, şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova.

Compania Laiola - distribuitor oficial al cazanelor produse de renumitele branduri Buderus, Bosch și CHT - invită persoanele fizice să se înscrie la program și să benificieze de granturi. Vă propunem cazane de la producători internaționali, la un preț cuprins între 28.528 - 52.000 lei. Până la 30% din costuri vor fi acoperite cu ajutorul grantului - valoarea maximă rambursabilă este de 1.000 de Euro pentru un cazan instalat.

Laiola vă propune următoarele tipuri de cazane:
1. Buderus - cazan din fontă cu combustibil solid - 28.528 lei, universal.
2. Buderus - cazan din oțel cu gazificare / cu combustibil - 39.500 lei, pe brichete.
3. Bosch - cazan din otel cu gazificare cu combustibil solid - 38.500 lei, pe brichete.
4. CHT – cazan cu peleți - 52.000 lei. 

Vă invităm să vizitați showroomul Laiola de pe str. Calea Basarabiei, 26/6, pentru a afla mai multe despre produsele comercializate.

❶➤Conditionere ❷➤Cazane ❸➤Boilere