Despre companie

Laiola S.R.L.

Compania LAIOLA a fost fondată în anul 1998 și este specializată în comercializarea, distribuirea, montarea și deservirea unei game complete de echipamente și utilaje pentru: instalații termice, sisteme de climatizare și ventilare, filtrarea și tratarea apei, energiile regenerabile (panouri solare și cazane pe lemne, pompe de căldură), automatizări, stații de epurare biologice, construcții apeducte și canalizări.


Compania LAIOLA este distribuitor autorizat pentru următoarele mărci internaționale:

- BUDERUS : brandul care oferă o varietate de cazane pe gaz sau combustibil solid, boilere, sisteme integrate de încălzire și surse de energie regenerabilă.
- DAIKIN : un adevărat profesionist în sistemele de condiționare a aerului.
- BWT : cel mai eficientizat echipament de tratare și filtrare a apei.
OMNIGENA : soluția perfectă pentru alegerea pompelor submersibile, hidrofoare , pompe de drenaj sau canalizare.
- IMAS RADIATORS : producător specializat în radiatoare din oțel și uscătoare de baie.
- PIETRO FIORENTINI: regulatoare de presiune a gazului de înaltă calitate.
- HANSA CLIMA: centrale de tratare a aerului
- ALPI : tubulaturi izolate pentru ventilație și accesorii.
- 
HELIOS: sisteme de ventilare și accesorii


Datorită abordarii ce se bazeaza pe responsabilitate față de clienți și conștienței față de importanța calității produselor oferite, LAIOLA reușește să satisfacă cele mai exigente cerințe și totodată este etalonul de stabilizare a unei concurențe loiale pe piața internă de domeniu. În anul 2015 compania LAIOLA a obținut Certificate de Management și Calitate ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, ISO 14001:2004

În cadrul companiei își desfășoară activitatea 54 de angajați. Suntem o echipă de specialiști cu studii superioare specializate, o echipă tânără, ambițioasă și profesională. Împreună creăm idei, care mai apoi sunt transformate în comfortul de zi cu zi a CLIENȚILOR  noștri – pentru că ne pasă de ei. Și anume pentru asta, inclusiv - calitate, punctualitate si rapiditate, suntem alesi de către EI.

VALORILE companiei LAIOLA sunt ghidate de:

- Profesionalism - o atitudine responsabilă, eficientă şi construită pe dezideratul încrederii faţă de toţi clienţii şi colaboratorii companiei.
Atenţia pentru client - găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri. Consiliere de calitate adresată oricărui client care doreşte să beneficieze de echipamentele, serviciile şi de soluţiile noastre. 
Eficienţă - Promovarea unei atitudini corecte faţă de clienţii LAIOLA – fiindu-le oferite informaţii relevante care să ajute în luarea deciziilor şi fiindu-le respectate timpul şi preferinţele personale.
Pro-activitate - abilitatea de a aprecia oportunităţile de piaţă şi aplicarea soluţiilor eficiente pe fiecare canal de distribuţie. Atmosfera caldă, familiară, de „acasă”, pe care toți angajații LAIOLA o inspiră clienţilor lor.
- Spirit de echipă - succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor companiei LAIOLA. Doar prin coeziune autentică, prin promovarea şi încurajarea dezvoltării competenţelor personale relevante pentru binele tuturor, compania LAIOLA a reuşit să dobândească o poziţie stabilă şi respectată.

MISIUNEA noastră este:

- Să creăm idei și soluții de top și să creștem profitabil, prin inovație și excelență antreprenorială; 
- Să înțelegem și să satisfacem nevoile consumatorilor care cred în etalonul ”preț-calitate”, oferindu-le echipamente  și servicii la cel mai înalt standard; 
- Să investim permanent, creând noi tendințe și contribuind la creșterea pietei, a clientilor si a categoriilor, impreuna cu partenerii nostri; 
- Nivelul așteptărilor este într-o continuă creștere, iar misiunea noastră este să le corespundem, respectând standardele de calitate ISO și cele tehnice din reglementările europene în vigoare.

Experiența acumulată pe parcursul anilor și a sute de proiecte, permite echipei noastre tinere de specialiști să ofere soluții eficiente și calitative în cadrul companiei, care este deja recunoscută în domeniu.

Nu ezitați să vă adresați pentru consultanță în domeniu, orice solicitare va fi procesată de experții LAIOLA, iar răspunsul va fi obținut în termen scurt.
Pentru orice neclaritate legată de produsele aflate pe site, aveți posibilitatea de a contacta suportul tehnic la numerele de telefon puse la dispoziție sau prin intermediul adresei de e-mail.

Alegeți LAIOLA pentru a beneficia de produse și servicii de calitate, pentru a economisi timpul și banii D-stră!

 

 

❶➤Conditionere ❷➤Cazane ❸➤Boilere