Buderus Logamax plus GB192iT – sistem de soluții pentru toate aplicațiile


Buderus Logamax plus GB192iT – sistem de soluții pentru toate aplicațiile

Logamax plus GB192iT, compania germană Buderus, o nouă linie de produse de Titanium. Dispozitiv modular extensibil este pregătit pentru integrarea în orice sistem, inclusiv energia din surse regenerabile. De exemplu, robinetul de amestecare pentru o viitoare extindere în sistemul hibrid este instalat în mod implicit, și integrarea unui al doilea circuit de încălzire nu va dura mult timp și nu va necesita costuri suplimentare.

Conceptul de design inovator a îmbunătățit în mod semnificativ accesul la componentele individuale care reduc semnificativ timpul pentru a continua și instalarea serviciului de întreținere. In plus, noua abordare a permis de a reduce dimensiunea sistemului și instalarea acestuia va avea doar o suprafață egală cu 0,5m2.

BUDERUS Logamax plus GB192iT, la fel ca orice alt produs din noua linie de titan, extins cu ușurință prin integrarea modulară. Toate piesele si componentele sunt perfect adaptate între ele și au cel mai înalt nivel de compatibilitate.

Eficiența energetică a dispozitivului poate lovi chiar si cele mai exigente client! Oricare ar fi sistemul de încălzire - cu Logamax plus GB192iT vei câștiga întotdeauna.

Caracteristicile noii instalații:

  • Condensație schimbător de căldură cu strat de acoperire ALU, plus are garanție zece ani.
  • Capacitatea de a integra sistemul de încălzire pe toate sursele de energie.
  • Panoul frontal titan modern și robust de sticla este rezistent la deteriorări mecanice și ușor de curățat.
  • Noul ecran tactil oferă confort și ușurința în administrare. Meniu intuitiv cu text și informații grafice, puteți stabili rapid parametrii necesari și pentru a primi o imagine de ansamblu asupra tuturor funcțiilor și setărilor.
  • Accesul la Internet facilitează și accelerează toate serviciile de lucru și de instalare: App EasyControlPRO și alte portaluri Buderus in timp real, va oferi acces la maestrii cele mai recente informații și baza acestor instrucțiuni, cataloage și piese de schimb.
  • Posibilitatea unui simplu control de la distanță de pe smartphone sau tabletă.
❶➤Conditionere ❷➤Cazane ❸➤Boilere