Ne referim la Pământ ca pe o planetă albastră, deoarece vederea din spațiu ne arată că pământul este acoperit la aproape 3/4 din suprafață cu mări și oceane. Cea mai mare parte a apei este apa sarata. Doar 3% din resursele de apă sunt apă dulce, dintre care 70% sunt "prinse" în ghețari. Ca urmare, doar 1% din resursele de apă ale lumii sunt disponibile direct ca apă potabilă.

În prezent, mai mult de un miliard de oameni nu au acces la apă potabilă și mulți dintre ei trăiesc în principal în Africa și Asia. Milioane de femei și copii petrec mult timp în fiecare zi, adunând apă din surse îndepărtate. Lipsa de apă potabilă curată și salubritate este, de obicei, cauza diareei și a altor boli care sunt deosebit de îngrijorătoare pentru copii. Mulți oameni nu au deloc de ales și trebuie să bea apă proastă. Noi, oamenii din Germania și Europa, nu suntem adesea conștienți de ceea ce este de fapt o bună apă curată. Lipsa și accesul la apă curată conduc la numeroase probleme umanitare din lume. Aprovizionarea cu apă potabilă curată scade din ce în ce mai mult, în timp ce cererea de apă potabilă crește din cauza populației în creștere a pământului.

Misiunea noastră este să oferim oamenilor apă durabilă, independentă și locală pentru ao curăța astfel încât să poată fi folosită ca apă potabilă și să fie ecologică și rentabilă. Filtrul de apă cu osmoza inversă este un proces de tratare a apei inițial dezvoltat pentru aplicații aerospațiale care ameliorează apa de agenți biologici și chimici nedoriți sau dăunători prin utilizarea presiunii apei. Din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume utilizează filtre de apă în casele lor pentru a produce apă curată la fața locului și după cum este necesar.
Vrem să contribuim că în viitor mai mulți oameni cu filtre de apă din Germania pot produce apă de înaltă calitate în gospodărie și acest lucru la un cost rezonabil. Pentru a ilustra foarte diferită lumea a consumului de apă potabilă trebuie menționat că un american a consumat o medie zilnică de aproximativ 500 de litri de apă, în timp ce doar 5-10 litri de apă sunt consumate în cele mai sărace țări din lume pe cap zilnic. 5-10 litri de apă sunt egale cu cantitatea de apă utilizată în mod obișnuit pe spălarea toaletei.

Fără hrană, o persoană poate supraviețui o lună, fără apă doar trei zile.

❶➤Conditionere ❷➤Cazane ❸➤Boilere