Grupul Best Water Technology (BWT) a fost fondat în 1990 și la moment este lider european în direcția tehnologiilor de tratare a apei.
Compania, în frunte cu un număr mai mare de 3300 de angajați, care lucrează la 70 de companii afiliate și filiale, își are ca scop oferirea pentru consumatorii privați și industriali, hotelelor, spitalelor și antreprenorilor municipali, a tehnologiilor pure ecologice și efective, ce asigură o siguranță maximă, igienă și sănătate la întrebuințarea zilnică  a unui elixir atît de scump și unic al vieții, cum este APA.

BWT propune cele mai inovative sisteme de tratare și filtrare a apei potabile, tehnologice, apei pentru cazane, pentru sistemele de încălzire, sisteme de răcire, condiționare, la fel și pentru curățarea bazinelor de înot și a piscinelor.

Avînd ca scop menținerea poziției de lider în toate sferele de tratare a apei, în Centrele Inovaționale BWT din Franța, Germania, Elveția și Austria se cercetează în continuu, se implementează și se optimizează tehnicile de filtrare, a protecției anticalcar, de dedurizare, de dozare, dezinfecție (prelucrare UV, ozon, dioxid de clor, oxidare), a schimbului de ioni, a tehnogiilor cu membrane (microfiltrare, ultrafiltrare, nanofiltrare, osmoza inversă), la fel și filtre speciale pentru protecția contra bacteriei Legionella.

Produsele BWT, fabricate în Europa, s-au recomandat destul de bine atît la intrările cu apă centralizată (în așa numitul ”punct de intrare” – Point of Entry) cît și la punctul de alimentare cu apă (în ”punctul de întrebuințare” – Point of Use). Compania BWT propune consumatorului final produse inovative și compacte, ce asigură o calitate înaltă a apei potabile, cum ar fi spre exemplu ulcioare-filtru de masă ”BWT Mg2+” pentru tratarea apei pentru ceai și cafea, filtre pentru îmbunătățirea calității apei în mașinile de preparat cafea, filtre pentru cuptoarele de copt panificație, prepararea cu aburi și a aparatelor comerciale, filtre pentru eliminarea impurităților mecanice, montate sub chiuvetă, microfiltre, automate pentru apă potabilă, instalații de filtrare cu osmoză inversă și instalații UV.

Creînd membrane de o productivitate înaltă, moderne și unice pentru celulele de combustibil a convertoarelor de energie a sec. 21, diviziunea BWT FuMA – Tech contribuie la aprovizionarea cu energie curată și durabilă.

Astfel, tehnologiile de ultimă oră și îmbunătățirea continuă a producției aduc o contribuție semnificativă la creșterea întreprinderii și la ridicarea nivelului de recunoaștere a brandului BWT atît în Europa cît și peste tot în lume.

Misiunea companiei BWT este responsabilitatea din punct de vedere ecologică, economică și socială, care constă în oferirea celor mai bune produse, sisteme, tehnologii și servicii în toate sferele tratării apei pentru clienți și parteneri și deasemenea aportul adus permanent în protecția surselor globale de apă de pe Planeta noastră.

Lucrul nostru – este lucrul unei echipe de profesioniști, care duc responsabilitate pentru calitate, găsind soluții simple și inovaționale chiar și pentru cele mai  sofisticate sarcini.

❶➤Conditionere ❷➤Cazane ❸➤Boilere